Wednesday, 27 April 2011

at schooll smkc


Aku skt aty sngt dax22 yg smkc tuhhh!!!!ska sngt kata at aku bukan2..naik strresss ak .and tmbh nak jad giler rasa..huh..pening ar skull siituu!!!anyway semuaa cg yg mngajarr a tuh..it the bezz2 belaka ar!!!dan aq bleeh faham apa yg diajarr oleh guru skolah smkc tuh…just aq kene bgi tumpuan at belajar jer..apa yg org nk kta aqq niy apa ker itu ker..aq tak kisah arrghh!!!!!yg pnting aqq dtg skolah bukannya nak mngatal dengn jantan ..p aq cma nak blajar…so korg nak complane hal diri aq complane lah aq tk kisah argh….p belum kor complane diri org tuh!!!!!complane argh diri kau tuh dulu!!!!bru complane diri aq….aq rasakan la..aq x pernh pon kacau hidup sapa2….p diorunk yg mula cri pasal ngn aq..so tkda hal lah….nak kata kau niy binatang tak saboh plak ngn diri kau tu manusia an…ibaratkan kor niy mcm  makan cili rasa pedasnyala an……satu hal lagi yang aq benci dan yg aq geram..ada budax tuh dia suka sngt busy body hal aq…aq tk suka ar org jaga tepi kaen aq..nak dikatakan (menyampah)lau aq nak gerak sini situ slalu jer ikut aq….satu hal lagi aq tngh belajar paksa aq g toilet….naek pedat aq and stresss aq dibuatnya!!!!p nk wk ganer dah perangai dia tuh suka cara hal org..mula lah org kta kat dia nak cri gaduh ngn org..org jenis apa kor niy!!tuh la pasai org cina kata laki lebih baek perangai dia daripada perempuan yg suka cari pasal ngn org dan suka sibuk hal busy body org..P… gtuh argh!!!nasib ttp nasib..lau lagu mana pon terjadi ..redhailah apa yg berlaku …trimanya la dengr penuh suka bkannya penuh merana!!!!

No comments:

Post a Comment