Wednesday, 27 April 2011

at schooll smkc


Aku skt aty sngt dax22 yg smkc tuhhh!!!!ska sngt kata at aku bukan2..naik strresss ak .and tmbh nak jad giler rasa..huh..pening ar skull siituu!!!anyway semuaa cg yg mngajarr a tuh..it the bezz2 belaka ar!!!dan aq bleeh faham apa yg diajarr oleh guru skolah smkc tuh…just aq kene bgi tumpuan at belajar jer..apa yg org nk kta aqq niy apa ker itu ker..aq tak kisah arrghh!!!!!yg pnting aqq dtg skolah bukannya nak mngatal dengn jantan ..p aq cma nak blajar…so korg nak complane hal diri aq complane lah aq tk kisah argh….p belum kor complane diri org tuh!!!!!complane argh diri kau tuh dulu!!!!bru complane diri aq….aq rasakan la..aq x pernh pon kacau hidup sapa2….p diorunk yg mula cri pasal ngn aq..so tkda hal lah….nak kata kau niy binatang tak saboh plak ngn diri kau tu manusia an…ibaratkan kor niy mcm  makan cili rasa pedasnyala an……satu hal lagi yang aq benci dan yg aq geram..ada budax tuh dia suka sngt busy body hal aq…aq tk suka ar org jaga tepi kaen aq..nak dikatakan (menyampah)lau aq nak gerak sini situ slalu jer ikut aq….satu hal lagi aq tngh belajar paksa aq g toilet….naek pedat aq and stresss aq dibuatnya!!!!p nk wk ganer dah perangai dia tuh suka cara hal org..mula lah org kta kat dia nak cri gaduh ngn org..org jenis apa kor niy!!tuh la pasai org cina kata laki lebih baek perangai dia daripada perempuan yg suka cari pasal ngn org dan suka sibuk hal busy body org..P… gtuh argh!!!nasib ttp nasib..lau lagu mana pon terjadi ..redhailah apa yg berlaku …trimanya la dengr penuh suka bkannya penuh merana!!!!

Saturday, 23 April 2011

kakaq aq yg trcyng

niy kakaq aq  ..dia niy paling baek
aq syunk dia cngt22
dia cntik tau ehehhe...iluv kakaq
dia kakaq aq yg sulung punya
dia lgi cntik dri aq..hehe
umur dia enth berapa tah?/
yg penting aq syng sngt22 at dia..dia stu22nya kakaq sgt tercyng tau...muahxxx222 kakaq ku
apa yg aq nak semua nya kor bgi..hhe .
lau pon kor niy garang .p aq x kisah kor ttp kakaq aq..
lau kor mrah aq sbb aq malas aq tk kisah....hehe...tima kor marah tuhla aq nak suka kat kau....p masa skrunk niy jer aq bleh dekat2 ngn kauu
p lau kor dah berpasngn nanty tkda lgi la masa aq untuk bersama kamooo..hehe
lau cmner pon aq ttp ada silaturahim sama kamuuu
lau pon kor akan tinglkan aq nanty ..tpi aq ttp tkkan melupai kamoo
muuuahhh222 cyunkk..darlingg..luvv uu muahh ..peluk kamuu ketat22 hehehe

benci!!!!

aq stress and skit aty giler at diaaa
dia tuh aq geram
bnyak dah no.yg aq tk kenal dtg call aq antr msej at aq..
naek stress aq..skit aty lak tuh...eeee
kenapa dia sebar no,aq at semua org argh..
lau dia setkp nk kwn ngn aq tkper..aq bleh kasi..
tpi dia nak ajak aq couple lah iniy la..
skit tul aty aq..stress ar idup gniy..selalu jer ada pengacau..
aq nk idup bahgia pon tkleh...kenapa ramai sngt laki yg nk ajak aq iniy ituh2..
lau aq tk layan  kan dia ckp..smbng nyer dax niyy...yg paling aq geram dia ckp cmniyy
lau awk tk layan saya..saya nk bunuh diri..lau aq jwb bunuh lah..tk smpai aty jugk aq nk ckp cmtuh kt dia
kasian juga at dia an>..aq kena juga jaga perasaann dia..so aq terpaksa layan dia seperti kwn biasa
aq tk suka org lebiykan aq dri kwn..
lau kawan aq sendiri tkper..niy org laen..so aq gerammm!!stresss
arghh aq bnci..kebelakngan niy ramai yg aq kta dia tuh bodoh giler
enth kenapa perangai aq jdi cmniyy
aq mntk maff ar semua frend 
okkkk
i luv u soo mucchh
aq benci org yg sebarkan no,aq at semua org..
lau aq tnya ambil mana no,aq dia ckp.itu tkpnting untuk awk thu saya cuma
nak kwn dngn awk..
tpi dia tipu aq..padahal dia lebiykan aq dri kwn dia..aq bnci...siap dia pngil aq syng2 lgi..ishh..
tk suka aq geli..lau bf aq tkper la nk pngil aq cmtuh..isshh
i don likes org cmtuhhh
i hate org cmtuh
anyway kor nk kta aq bukan2 ker kta la.....tpi emng perangai aq tk suka org galop cmtuh
sory skit aq ada maruah lagi tau..

aku

                                                                      aq

ni aq....aq uduh2 jer....p aq x tau la nk ckp cmner...aq niy xlah istimewa sngt..xlah cntik sngt.
xcute...xcomey....xmancull..ahahha....p lau cmner pon..arus trima seandainya la..kan tuhan dah bgi aq jdi cmniy..so aq jdi cmniy ar..aq nama penuh aq>>>>NURUL NADIA FATIHAH ....umur aq bru jer 
13 tahun..p lau org nk kta2 kat aq..aq redha jerlah..aq thula aq niy uduh.berlagak egoiess.
p semua tuh aq x risau ar...sbb aq x kta kt kor..aq dpt pahala kor dpt dosa..yg paling penting aq nk jdi perempuan alim dimata allah..bukannya org yg pling jahat dimata allah..dan aq arus jer mengembirkaan keluarga aq keutamaan nya ibubapa aq...agar aq berjaya la...lau aq berjaya mesty dirounk gmbira...aq nk try nk gmbirakan dia sementara dia masih ada.....anyway just korunk kata apa2 ar tntng aq niy..org kta aq niy jahat egoiess...p aq x risau ar...korg nk kta apa22..yg penting aq menjaga perasaan org.lau org nk jaga perasaann aq x per argh..aq tk kisah ar..aq arap aq yg terbaek untuk semua org yg aq kenali

hdup ini

.Dlm HduP KtA ini TuHaN aKn Bg KtA PluAng uTk KtA b'Jmpa DgN
OrG Yg Btul2 ktA Syg..Tp HnyA sKali.. sEKiRaNya KtA LEkA ... KtA aKn 
KhiLaNGanNyA sLamaNya.,TaPi..KtA tak PrNaH Thu SiApA oRgNya sDaNkN
KtA sNdiri Tak prNaH sEdar Dan TaK PrNaH CuBa UtK mNiLai KhAdiRaNyA MgKiN 
stElaH SgAlaNyA Blalu KtA mUla sEdAr dan mGkN KtA tak BpluAng 
uTK memiliKinyA ...

sk kg bukitt


sekolah kebangsaan kg bukit is my school likes..
skolah kg bukit saya dpt ilmu
skolah kg bukit saya dpt cg..
skolah kg bukit saya mndapt teman yg baek
skolah kg bukit saya dapat bermain
skolah kg bukit saya suka2..
skolah kg bukit saya belajar
skolah kg bukit saya  jumpa adeq dri year 1 hinga year 5
.kini semua ituh hnya tinggal kenangan...dan semua itu juga tk akan dtg lgi..
ingtlah umur kite smakin tua.....  kite smkin tua umur dh smakin singkat..
masa depan adeq2 ku yg laen yep..teruskan lh perjuangan kamu untuk
masa depan kamo...saya  syng akan kamu semua..i luv u
cg….. kami syngkan  cg.....
cg jngn lupakan kami ergh...tolonglah jngn lupakan anak murid cg niy..sbb kami cyunk sngt2 dekat cg ..









niy dax222 kelas 6 berjaya..gmbr aq yg hujung sekali yg pengawas tuh..hehehe..lau korg nk thu..aq uduh sekali kt situh...hihih..p nk wk gner an..









ini semua cg skkb...aq cyunk mereka semua....kerana mereka kami berjaya i so  i luv u cg

                                                                                                                                          

kisah hidup aq

kenapa ngn kau ha??
kor selalu kacau hidup aq..aq benci ar korr
kor niy suka sngt gelarr2 aq..aq rasa nak bunuh2 kau,,
kau tau tk
tpi arap aq bleh bersabar jer mu tau dopp
arghh!!!!kor ingt kor wak cmtuh kt aq,,
kor ingt aq niy tkda marah diri ke ganer argh???
aq nniy cukup lengkap lgi dri kau..
kau tuh bohsia!!!pantng tngk laki encem nak lalu
aq nak kta kan kat kau...yg kau niy perampas!!!!
perampas hak milik orgg..
perempuan jenis aper kor niyy ha??kor niy jual diri an
aq tau sngt la perangai kor
aq tk pernh jumpa lgi org yg keji mcm korr
ihate u
i don likes u but u is not avalaible
::