Saturday, 23 April 2011

ary yang paling aq sediy

        Pada ari itu. . . . . . .kesedihan telah melanda diri aq. . . . . . . oleh sebab abg angkt yg aq syng sngt2 selama ini ingin meninggalkan aq  . . . . . .padahal dia la abg angkt aq yg paling aq syng. . . . . .dulu aq sngt mesra dengannya . . . . dia yg nak ambil aq sngt2 jadi adeq dia. . . tpi sidia skrunk ingin meninggalkan aq . . . . dia berkta dia ingin meninggalkan aq kerana aq terlalu smbng dengan nya . . . . .aq x layan dia dngn baek . . .. padahal dia tidak thu kenapa aq smbng dngan dia dan aq tak layan dia . .. .. sbnarnya ada org yg berkta dah lama dah kat aq . . . . jngn pernah rapat dengan sidia . .. .dan jangan pernh behubung dngn dia . . .. .semenjak itu . .. .aq merasakan sediy ..  .. . . .sediy sngt2 . . . . . .kerana ada org yg menghalang aq untuk berhubung dngn dia…..tpi aq ikut semua itu . . . . .kerana aq tkut mengangu sidia berdua. . . .aq tkut aq menhancurkan hidup dia..manalah thu dia  bercouple ngn org yg menghalang aq mendekati dia  ker…sejak itu aq merasakan idup aq tdak tenang…aq thu aq tdk bergna buat semua org..aq jahat,aq egoies..tpi aq ada perasaan untuk memahami perasaan kamu semua…walaupon kamu semua tidak memahami perasaan aq…..aq syunk sngt2 at dia…tlg la jngn tingalkan  aq....keran engkau la abg yg aq syng…..aq malu melihat wajahmu kerana aq tkut……aq malu untuk berckp dengn mu…..tpi lau masalah aq yg aq smbng ngn sidia…..aq mntk maaf….sbb aq terlalu malu dngn dia…aq terlalu smbng..tidak layan dia….sory la…..maafkan saya la…plezz…aq syunk kamoo….sbgai  abg aq…kamoo baek..tlg la jngn tingalkan  aq…aq cyunk kamoo ketat2…..aq mntk maaf bnyak2..aq thu aq bnyak buat salah at kamoo..malah aq ingin minta maaf..tpi aq nak katakan kat kamoo jangan la tingalkan aq kerana aq terlalu syngkan kamoo dan juga aq selalu mengigati kamoo…plezz lepasni aq janji aq akan layan kamoo dan aq janji aq akan memberanikan diri untuk melihat wajahmu dan tidak malu..insyallah aq bleh buat mcm itu..aq akan cuba memberanikan diri aq untuk berckp dngn mu ..untuk melihat wajahmu…seburuk-buruk apa pon yg kamoo ckp sama aq..aq ttp syng kamoo..seburuk-buruk kamoo memaki hamun dekt aq..tpi aq akan ttp tidak menyimpan perasaan dendam dekt kamoo…kerana jikaula abg tersyng aq….aq hnya mengagap mu sbgai abg tidak melebihi parah itu….plezz jngn tingalkan aq….aq syng kamoo…kamoo an terlalu baek sama aq…jadi aq rasa aq harus menjaga lgi perasaan kamoo dan emosi kamoo agar kamoo tidak marah sama aq…plezz don’t break for me…but i say I luv u but u my brother it the bezz…lau kamoo baca note ini..plezz maafkan aq kan bleh maafkan aq kan..dan tkkan tingalkan aq ergh..plezz syng kamoo ketat3…

No comments:

Post a Comment